Verhuizen

Moving Furniture 1
Wil je verhuizen en daarvoor gebruik maken van voordelige hulp? Zoek je een volledige verhuisdienst die je alles uit handen kunt geven of wil je alleen een bus of verhuiswagen huren? We kunnen je daar bij VerhuisbedrijfDenHaag goed mee van dienst zijn. Je bent bij ons aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, voor zowel gezinnen als senioren. We zorgen ervoor dat we samen kunnen verhuizen of bieden je de middelen om de verhuizing zoveel mogelijk zelf te organiseren.

Wil je gebruik maken van een paar sjouwkrachten zodat je wat extra paar handen tot je beschikking hebt of ben je wellicht op zoek naar klussers die in het nieuwe huis voor je aan de slag kunnen gaan? We kunnen je helpen verhuizen en zijn goed thuis in ontruimingen, waardoor we je wat dat betreft op verschillende manieren van dienst kunnen zijn. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Gratis Offerte

Benieuwd naar de kosten voor je verhuizing?

Onze verhuisspecialisten bieden altijd een betaalbare oplossing op maat
Bill-100
Gratis Offerte

Voordelig en vakkundig

Daarnaast zorgen we ervoor dat je op een vakkundige wijze kunt verhuizen. We hebben veel ervaringen met verhuizingen, zowel regionaal, nationaal als zelfs internationaal. Dat betekent dat we door de bekende wol geverfd zijn. Daarnaast hebben we de beschikking over diverse professionele verhuisgereedschappen. Het gaat bijvoorbeeld om katrollen en hondjes, net als spanbanden en verhuisfolie. We zorgen er met die middelen voor dat we je spullen veilig kunnen verhuizen en je daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Daarnaast helpen de gereedschappen ons vlot te verhuizen, zodat we ons flexibel op kunnen stellen en je weer op een voordelige manier van dienst kunnen zijn.

Gezinnen en senioren


12047369_10207233640574860_919301554_nUiteraard verhuizen we zowel particulieren als zakelijke klanten. Binnen de particulieren zijn we bijvoorbeeld zowel gezinnen als senioren van dienst, net als andere studenten. Wil je er als gezin voor zorgen dat je vlot kunt verhuizen en heb je zelf niet de mogelijkheid om mee te werken, omdat de kinderen om je heen lopen en om aandacht vragen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat we voldoende sjouwkrachten meenemen, net als een chauffeur voor de bus of de verhuiswagen. Dat betekent dat je geen omkijken hebt naar de verhuizing of je juist aan kunt geven dat je zelf een paar vrienden regelt en je als gezin op een voordelige manier over kunt.

Daarnaast hebben we een uitgebreide ervaring met senioren verhuizingen. Senioren die verhuizen hebben het daar emotioneel vaak wat moeilijker mee dan anderen. Daarnaast is de kans groot dat zij zelf niet in staat zijn om alles netjes in te pakken en weer uit te ruimen. Wij zorgen er met onze inpak- en uitpakservice graag voor dat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Op die manier kunnen we senioren verhuizen, net als alle andere particulieren. Wil je binnenkort verhuizen en zoek je daarvoor een ervaren partij die je goed kan helpen? Wij zijn je er graag mee van dienst.

Zakelijke verhuizingen

Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor zakelijke verhuizingen en spoed verhuizingen. Wil je er als onderneming voor zorgen dat je een nieuwe locatie kunt betrekken, maar wil je dat het liefst zoveel mogelijk buiten de kantooruren om doen? Dat is bij ons geen probleem, wij zorgen ervoor dat we je in de avonduren of in het weekend van dienst kunnen zijn.

Wil je met spoed verhuizen? Neem direct contact met ons op, we geven je graag aan hoe snel we beschikbaar zijn!