Daarom wij

VerhuisbedrijfDenHaag.nl, waarom vormen wij de beste keuze? We zijn uiterst vakkundig en volledig betrouwbaar, we maken gebruik van professionele verhuizers en hebben de beschikking over de beste verhuisgereedschappen. Je kunt standaard rekenen op een verzekering van de inboedel tot €50.000, zodat je zonder zorgen kunt verhuizen. Direct een afspraak maken of vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij horen graag van je.

Gratis Offerte

Benieuwd naar de kosten voor je verhuizing?

Onze verhuisspecialisten bieden altijd een betaalbare oplossing op maat
Bill-100
Gratis Offerte

Professionele verhuizers

We maken bij VerhuisbedrijfDenHaag gebruik van professionele verhuizers, waardoor we als geen studentverhuizers 2ander weten hoe we je vlot naar je nieuwe woning of pand kunnen verhuizen. We richten ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt, waardoor we je uitstekend van dienst kunnen zijn. We werken bovendien samen met streng geselecteerde studenten, waarvan we een ruim bestand hebben. Zij zijn volledig flexibel en staan in de kracht van hun leven. Het zijn daardoor de ideale krachten tijdens een verhuizing. Uiteraard zorgen we er als professionele verhuizers
voor dat we ze de fijne kneepjes van het vak leren en begeleiden waar dat nodig mocht zijn.

Zowel onze professionele verhuizers als studenten weten als geen ander hoe ze op de juiste wijze met de spullen om dienen te gaan. Dat betekent dat de inboedel bij ons in goede handen is. Mocht er onverhoopt toch een keer wat misgaan? We zorgen bij VerhuisbedrijfDenHaag standaard voor een verzekering tot €50.000, zodat je je ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Verhuisgereedschappen

verhuizer 1Uiteraard maken we bij VerhuisbedrijfDenHaag gebruik van professionele verhuisgereedschappen. We proberen de lasten tijdens het verhuizen tot een minimum te beperken, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat we je op een vlotte manier van dienst kunnen zijn. Wat dat in de praktijk betekent? We zorgen er met hondjes en katrollen voor dat we de meubels op wielen kunnen zetten of dat we deze door middel van een katrol op een eenvoudige manier omhoog of omlaag kunnen verplaatsen. We beperken de kracht die er nodig is tijdens de verhuizing, om je vlot van dienst te kunnen zijn en ons zoveel mogelijk flexibel op te kunnen stellen.

Daarnaast hebben we bij VerhuisbedrijfDenHaag de beschikking over bijvoorbeeld spanbanden en verhuisfolie. We zorgen er met de spanbanden voor dat we de meubels op een degelijke manier vast kunnen zetten. Met verhuisfolie voorkomen we dat meubels beschadigingen op kunnen lopen of het behang in het trapgat een scheur oploopt. Uiteraard hebben we verder de beschikking over verhuisdekens, waardoor we alles netjes voor je kunnen inpakken.

We kunnen je bij VerhuisbedrijfDenHaag van dienst zijn met de verhuizing van de complete inboedel, inclusief bijzondere meubels of objecten. Wil je bijvoorbeeld een piano of vleugel verhuizen of gaat het je om een aquarium of een wasmachine? Wij draaien daar onze hand niet voor op en we kunnen je op voorhand helder aangeven hoe we ervoor zorgen dat we je op een soepele en vlotte wijze kunnen helpen verhuizen.

Standaard verzekerd tot €50.000

Vertegenwoordigt je interieur een grote waarde, zowel emotioneel als financieel? Wij zorgen er met de verhuisgereedschappen en onze professionele verhuizers voor dat we daar op een degelijke manier mee omgaan. Daarnaast zorgen we er uiteraard voor dat er sprake is van een goede verzekering. Je spullen zijn standaard verzekerd tot €50.000. Wat dat betreft hoeft je je over eventuele financiële risico’s geen zorgen te maken, wij zorgen ervoor dat alles in orde is en je je puur kunt richten op de verhuizing.

Enthousiast geworden van onze zekerheden en overtuigd dat wij inderdaad de ideale verhuizers zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We geven je graag aan wanneer we beschikbaar zijn en wat de kosten van de verhuizing zullen zijn. Neem direct contact met ons op, wij horen graag van je.