Transport

inpakkenZoek je naar transport van je online aankopen of wil je bepaalde meubels verhuizen, waar je zelf de ruimte achterin de auto niet voor hebt? Geen probleem, wij kunnen je daar uitstekend mee van dienst zijn. We hebben als VerhuisbedrijfDenHaag de beschikking over verschillende grote wagens, waarmee we er graag voor zorgen dat je alles eenvoudig achterin kunt laden. Het transport is bij ons bovendien in goede handen, aangezien we gebruik maken van professionele verhuisgereedschappen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het transport, wij zorgen ervoor dat je spullen of objecten ongeschonden op de plaats van bestemming aankomen.

Benieuwd naar de professionele verhuisgereedschappen die we gebruiken om het transport in goede banen te leiden? We maken bijvoorbeeld gebruik van spanbanden, net als van verhuisfolie of verhuisdekens. We zorgen er daarmee voor dat we de spullen netjes vast kunnen zetten en deze tijdens het transport in ieder geval niet gaan schuiven.

Wist je dat ons transport in de meeste gevallen goedkoper is dan de huur van een busje? Ja, we zorgen ervoor dat we het transport voor je uit handen nemen en berekenen daarvoor een zo scherp mogelijk tarief. Je kunt voor dat geld niet eens een bus huren, terwijl je er dan nog zelf voor dient te zorgen dat je het transport in orde maakt. Wat dat betreft zorgen we ervoor dat het transport bij ons in orde komt, zonder dat je er omkijken naar hebt en zonder dat je daar veel tijd of moeite in hoeft te steken. Direct gebruik maken van onze mogelijkheden op het gebied van transport? We horen graag van je.

Gratis Offerte

Benieuwd naar de kosten voor je verhuizing?

Onze verhuisspecialisten bieden altijd een betaalbare oplossing op maat
Bill-100
Gratis Offerte

Transport van losse meubels

studentverhuizers 6We kunnen er binnen ons transport onder andere voor zorgen dat we losse meubels voor je bezorgen. Heb je een meubel besteld en afgesproken dat je dit zelf af zal halen om op de kosten te besparen? Kom je er achter dat het meubel niet in je auto past of dien je dit weg te brengen naar een hersteller? In die gevallen zijn we je graag van dienst met ons transport. We zorgen ervoor dat je meubel of object op de plaats van bestemming aankomt, zonder dat je daar zelf mee op pad hoeft.

Uiteraard kunnen we je daarnaast van dienst zijn met het transport van online aankopen. Heb je iets gekocht dat je zelf niet op kunt halen of wil je er met ons transport voor zorgen dat we de aankopen van klanten kunnen bezorgen? We zorgen er met voordelig transport voor dat je daar zelf geen omkijken naar hebt, terwijl je kunt rekenen op een uitstekende service.

Vaste scherpe prijzen voor transport

We berekenen vaste scherpe prijzen voor het transport, die gelden voor zowel de bus als de chauffeur of verhuizer. Wil je een object of een meubel verhuizen en ben je op zoek naar een voordelige mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je daar zelf niet mee aan de slag hoeft? Als wij zorgen voor het transport berekenen we je daarvoor een scherp tarief, waarvoor je waarschijnlijk niet eens zelf een bus of een wagen zou kunnen huren. Wat dat betreft zorg je er niet alleen voor dat het transport bij ons in goede handen is, je hebt daarnaast de mogelijkheid om gemakkelijk op de kosten te besparen.

Interesse in het transport van een meubel of een object? Benieuwd naar de vaste lage tarieven die we berekenen voor het vervoer van de verschillende objecten en meubels waarmee we je van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, dan vertellen we je er graag meer over.