Wil je verhuizen en daarvoor gebruik maken van voordelige hulp? Zoek je een volledige verhuisdienst die je alles uit handen kunt geven of wil je alleen een bus of verhuiswagen huren? We kunnen je daar bij VerhuisbedrijfDenHaag goed mee van dienst zijn. Je bent bij ons aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, voor zowel gezinnen als senioren. We zorgen ervoor dat we samen kunnen verhuizen of bieden je de middelen om de verhuizing zoveel mogelijk zelf te organiseren.

Wil je gebruik maken van een paar sjouwkrachten zodat je wat extra paar handen tot je beschikking hebt of ben je wellicht op zoek naar klussers die in het nieuwe huis voor je aan de slag kunnen gaan? We kunnen je helpen verhuizen en zijn goed thuis in ontruimingen, waardoor we je wat dat betreft op verschillende manieren van dienst kunnen zijn. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Lees meer

Zoek je naar transport van je online aankopen of wil je bepaalde meubels verhuizen, waar je zelf de ruimte achterin de auto niet voor hebt? Geen probleem, wij kunnen je daar uitstekend mee van dienst zijn. We hebben als VerhuisbedrijfDenHaag de beschikking over verschillende grote wagens, waarmee we er graag voor zorgen dat je alles eenvoudig achterin kunt laden. Het transport is bij ons bovendien in goede handen, aangezien we gebruik maken van professionele verhuisgereedschappen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het transport, wij zorgen ervoor dat je spullen of objecten ongeschonden op de plaats van bestemming aankomen.

Benieuwd naar de professionele verhuisgereedschappen die we gebruiken om het transport in goede banen te leiden? We maken bijvoorbeeld gebruik van spanbanden, net als van verhuisfolie of verhuisdekens. We zorgen er daarmee voor dat we de spullen netjes vast kunnen zetten en deze tijdens het transport in ieder geval niet gaan schuiven.

Wist je dat ons transport in de meeste gevallen goedkoper is dan de huur van een busje? Ja, we zorgen ervoor dat we het transport voor je uit handen nemen en berekenen daarvoor een zo scherp mogelijk tarief. Je kunt voor dat geld niet eens een bus huren, terwijl je er dan nog zelf voor dient te zorgen dat je het transport in orde maakt. Wat dat betreft zorgen we ervoor dat het transport bij ons in orde komt, zonder dat je er omkijken naar hebt en zonder dat je daar veel tijd of moeite in hoeft te steken. Direct gebruik maken van onze mogelijkheden op het gebied van transport? We horen graag van je.

Lees meer

VerhuisbedrijfDenHaag is gespecialiseerd in verhuizingen en ontruimingen. We kunnen je woning ontruimen en er daarmee voor zorgen dat je deze opleverklaar op kunt leveren of zorgen ervoor dat je de woning bezemschoon achter kunt laten. Verlaat je een huurwoning en dien je ervoor te zorgen dat je alles weer in de oude staat achterlaat? Wij zorgen ervoor dat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we je graag over de mogelijkheden.

Uiteraard kunnen we je binnen het ontruimen op een aantal verschillende manieren van dienst zijn bij VerhuisbedrijfDenHaag. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat we de woning opleverklaar kunnen maken of dat we het afval dat er naar boven komt voor je transporteren. Verder kunnen we de woning volledig ontruimen of ons richten op bijvoorbeeld de zolder, de schuur en de tuin.

Lees meer